Sista dagen...

...på Moderna Försäkringar jobbar jag idag. Är faktiskt med lite blandade känslor, jag har börjat gilla jobbet mer och mer nu sista veckorna och det är en grymt skön atmosfär på stället. Men det överväger dock inte det faktum, att jag inte har något liv utanför jobbet måndag till torsdag och att jag faktiskt helst gör något annat. Så idag blir det sista dagen. Och det ska bli en grym dag.

Jag längtar faktiskt, efter att få hinna med att göra saker. Någonting så simpelt, som att hinna tvätta en dag och hinna med någonting annat, att hinna att gå och handla en tisdag och kanske till och med hinna börja träna. Det ska bli grymt skönt, att få äta middag med min älskling en vanlig torsdag, och att kanske kunna äta lunch med kompisar en måndag. Det här är småsaker, som varit omöjliga för mig fram till nu. Och det är inte riktigt det liv jag vill leva.

Framför allt kommer jag få mer tid åt min lilla Zidane. Han var så himla underbar i morse! Ska bli grymt kul att få börja jobba nu på riktigt, när han börjat känna sig som hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0