Men vad händer sen...?

Ligger i någon slags kris just nu tror jag. Känner att jag blivit riktigt gammal. Just nu rullar allting på - jag har mitt jobb som jag å andra sidan ska sluta, men jag har sommaren ordnad med två andra jobb. Jag har lägenheten med min underbara sambo, dock ska jag börja söka ny lägenhet då jag idag fått nog och verkligen bestämt mig för att den här lägenheten är för liten, vi-ska-ha-en-större-lägenhet!!!!!

Men det jag funderar på är, vad händer sen? Vad händer till hösten? Vad ska jag göra nästa vinter? Jobba, visst. Men det känns som att jag slösar bort mitt liv, min tid, om jag jobbar "bara för att". Jag tror att man ska göra någonting man älskar. Jag hade älskat att jobba heltid som bartender, eller på ett café. Tyvärr är det svårt att få jobb som det här uppe, nu har jag ju som bartender i sommar men efter sommarsäsongen vet jag inte hur det blir. Min tid är dyrbar, mitt liv är dyrbart. Åren bara försvinner. Jag vill ha kul, vill känna att jag gör någonting som känns bra för mig.

Jag vill ju jobba med film och planerar att börja plugga nästa år, men fram tills dess vill jag inte bara sitta bort tiden utan faktiskt göra någonting vettigt. Jag vill ut och resa lite till. Men inte för länge, för jag har ju min gubbe här hemma och han planerar jag att behålla ungefär livet ut.

Men allting löser sig nog. Jag får väl övertala min man att flytta söderut. Att ha vår istället för snöstorm i maj, skulle i alla fall känns bra. Det är ett som är säkert.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0