Lilla Zidde-Pidde.

Unge herr Zidane Zojvide, mer känd som Zidde-Pidde, har gjort fina framsteg. Nu för tiden, kommer han i hagen när man kommer och bara det tycker jag är riktigt kul - för en månad sedan var han svår att få fast överhuvudtaget. Jag blir alltid lika varm i hjärtat när lillkillen kommer fram och hälsar glatt!

Idag har vi varit ute på en promenad i skogen också. Mycket att se på, tyckte Zid, och passade på att nosa fram lite gröngräs i samma veva. Lite glädje och attityd visade han också, i form av små skutt och en och annan stegring. Han som hoppar till, flaxar lite med frambenen, sen går han snällt igen. Sötgubben min!

Han fick dessutom stå på stallgången, uppstallad! Det gick faktiskt riktigt bra, jag hade honom fast någon minut och borstade honom då lite. Han började rycka efter ett tag och då släppte jag lös honom, vi ska inte gå för fort fram. Men det är roligt att han blir mer och mer framåt och nyfiken!

Extra kul är idag också att Zids mamma Dar's Foxtrot tog nytt rekord - 1.52,6! Inte illa att göra det så här tidigt på säsongen efter ett års mammaledighet! Han har att brås på med andra ord, min unga herre :)


Nosar på kompisen Power.


Stallgången efter Zidde-Pidde blivit borstad... Han fäller enormt med hår!


Nyfiken långnäsa.

Kommentarer
Postat av: Johanna Olofsson

Vad roligt att läsa att det går framåt:-) Ni båda är jätteduktiga:-) Vad bra att han fäller så mycket, vill se hur han ser ut under all ull ju;)

2012-05-14 @ 18:47:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0