Grattis Alice, eller Allis.

Idag fyller min minsta lillasyster Alice, eller Allis som hon stavar det själv, 7 år. Tiden har gått så fort, jag minns fortfarande när hon var bebis. Av alla mina syskon är hon faktiskt den jag minns mest av när hon var liten, jag var 13 år när hon föddes och hon har ju som hängt med. Och i tanke på att det känns som igår jag var 14-15, kan ni ju tänka er hur liten Alice egentligen känns för mig.

Alice är inte bara mitt yngsta syskon, hon är även mina föräldrars minsta. Min pappa skrev för någon dag sen i deras blogg, om en slags era som glider mot sitt slut - skolavslutningar, luciatåg, att berätta kvällssagor och sjunga små sånger, att ens barn kryper upp i ens famn. Alla vi andra är för stora för det. Det är ett litet glapp mellan Alice och den näst yngsta, Elvira, som är 12 år. Elvira är nästan tonåring, hon målar naglarna och har här i dagarna skaffat Facebook. Ni förstår skillanden.

Alice är det syskonet som inte kommer växa upp med oss andra på samma sätt. Jag och min äldre bror David har båda flyttat. Elina lär flytta inom några år. Sen följer även Johan och Elvira, fast dit är det ändå några år. Kvar blir Alice, som kommer få bo ensam med vår mamma och pappa. Hon är minstingen, helt enkelt, och nu håller även minstingen på att bli stor. 7 år, till hösten börjar hon 1:an.

Grattis Alice på din födelsedag! Snart är du också en stor tjej! Men du är och förblir, min minisyster <3


Kommentarer
Postat av: Moa

Bra skrivet och gud vad söt hon är!

Grattis till Alice! :D

2012-05-18 @ 17:45:15
URL: http://moathorngren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0