Elitloppet...

I mitt förra inlägg skrev jag om mina favoriter inför årets Elitlopp. Sanity tog sig (tyvärr) inte till final, men det gjorde Commander Crowe och det med stor bravur! Efter att ha sett Commander Crowe i hans försök vad det bara klart - han kommer vinna Elitloppet 2012! Och precis det gjorde han.

Commander Crowe är en sån häst som ger mig rysningar. Gråten fastnade i halsen, när jag dels (visserligen får tv-soffan, men ändååååå) fick se denna fantastiske kämpen som bara trampar ner allt motstånd, och när de sedan filmar på hans ägare som bokstavligt talat gråter av lycka! Två gånger! Okej, jag hade också gråtit av lycka, men jag har aldrig sett en hästägare så jäkla lycklig!

Jag har beundrat många hästar idag. Främst Commander Crowe, men även flera som ser så fantastiska ut. De ser lyckliga, pigga, alerta och rent ut sagt, underbara ut. De glänser på ett sätt som bara de bästa tävlingshästarna kan. Idag har jag också konstaterat, att jag bara sett en ponny som glänser på samma sätt. Och det är Razmus Raid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0