Ibland räcker inte ord.

Seger i Jämtlands Lilla Pris. På 1.45,7. Razmus Raid, du är otrolig!

Gjorde ifrån mig jordens glädjetjut, när Emmy ringde kring 12:30-tiden och meddelade den glada nyheten att Musse vann det fina loppet idag! Så otroligt bra! Att Musse alltid har segerchans är ju en sak, men detta var det förmodligen hårdaste loppet han startat i och han vinner... Ändå är jag inte ett dugg förvånad. För den här hästen har kapacitet utöver det vanliga och han är fortfarande under utveckling.

Musse är en häst som det alltid pratats mycket om. Att han haft sin speciella stil under åren har faktiskt även det - tro det eller ej - sin förklaring. Sen är han helt enkelt en speciell häst, en mycket speciell häst, som inte är den lättaste att köra. Men nu verkar att han ha mognat till och faktiskt börjat ta vara på det han är kapabel till nu, på allvar.

Jag tror många människor skrattade i början av året när Musse fick fnatt i första starten och åkte på omkval. Få människor är så skadeglada som i ponnytravet. Men som jag sa till Emmy då; det är bara köra det där kvalet och sen komma igen. Och det har de gjort. Efter omkvalet har de startat tre gånger - och vunnit alla tre. Frågan är, hur många av de där skrattande puckona, som skrattar nu?

En del av mig tycker alltid att det är kul, att bevisa hur fel folk har. Jag har stått i den situationen många gånger under mina år som aktiv ponnykusk och jag njöt alltid lika mycket. Men nu känner jag ingenting sånt. För jag har alltid vetat vilken grym häst Musse har, och jag har alltid litat på honom. Så just nu, är jag bara så himla glad över att Musse är så förbannat bra, att han utvecklats som han har, och jag är så himla stolt över honom, och Emmy med förstås! Bättre ägare kunde han inte ha fått!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0