What's new?

Ja, jag har varit inaktiv på bloggen, och ni kanske förstår varför. Har haft det lite jobbigt helt enkelt. Sen finns det som inte så mycket att berätta. Jag jobbar och jobbar, har tappat lusten till allt annat så när jag inte jobbar ligger jag bara still och njuter av att vara ledig. Min dyngsrytm är helt åt helvete och jag har ångest över det. Ja, då vet ni liksom.
 
Annars klurar jag mycket på vad jag ska göra till hösten och försöker städa lägenheten. Ni läste rätt, försöker. Vad sjutton är problemet!? Imorgon.... Imorgon ska jag.... Det har jag sagt varje dag de senaste två veckorna. Men på söndag, då jag är ledig... Dååååå jävlar!
 
Det händer i mitt liv nu. Alldeles för mycket tankar och ingen inspiration i vardagen. Jag måste verkligen ta tag i mig själv, börja träna och sluta sova. Med start... Imorgon! Så har jag också sagt de senaste fem veckorna men det har ju också gått åt helvete. Men någon gång måste det ju börja fungera. Så nu kör vi.

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hur går det med Zidane? :)

2012-07-25 @ 16:27:59
URL: http://vickelbyponny.blogg.se
Postat av: Lovisa

Klart man kikar in ;) Trist att du inte ska hålla på med ponny (igen :P) hade vart kul att se vad de blev av denna lilla kille i dina händer. Men du har siktet inställt på Stockholm va jag förstår och det är ju ett äventyr de med! :)

2012-07-25 @ 22:36:50
URL: http://vickelbyponny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0