Stallmorgon.

Var uppe tidigt imorse för att åka och göra morgon åt hästarna i stallet där Zidane bor. Det gick ganska fort, är ju bara 5 hästar, inklusive min egna! Strålande fint väder är det ute idag med och Zidane var glad över att få komma ut. Han är då så nyfiken och ska gå omkring över allt, gullungen! Jag hoppas dock det kommer någon fler till stallet, så Zidane kan få en hagkamrat.

Zidane är som sagt 1 år gammal, och en mycket ung liten herre. Jag har funderat mycket på hur man ska börja och vad vi ska göra, redan innan han kom. Just nu ligger fokus bara på att lära sig gå in och ut från hagen, och sen att helt enkelt ha människor omkring sig och bli pysslad med. Han har inte stått uppstallad förr, så det ligger också här i planen att vi ska lära oss under den första månaden. Sen är han ju bara 1 år och ska inte göra så mycket mer, inkörning börjar vi inte med först till hösten. I sommar ska han få gå på bete och växa på sig, han är väldigt liten fortfarande. Så jag måste hitta något sånt.

Nu har jag i alla fall sovit lite. Jobbade ju igår och det blev en låååång dag, så kände mig lagom sliten. Nu ska jag mest ligga och slappa, sen blir det en promenad till stallet och då ska jag och Zidde-Pidde umgås lite.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack detsamma fina du! <3 Vi får ses någon dag, måste komma & kolla på ny hästen ju! :)

2012-04-28 @ 13:00:43
URL: http://elinaaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0