Sikken stank...

Igår när jag kom hem från jobbet, upptäckte att det luktade riktigt vidrigt i hela lägenheten. Först misstänkte jag såklart soporna, så jag gick ut med dem men kom fram till att det inte var där problemet satt. Sökte snabbt igenom hela lägenhet - inklusive alla lådor och små hörn, samt tvätt och andra klädesplagg som legat på golvet - för att försäkra mig om att Rudie inte kräkts/bajsat någonstans som jag inte upptäckt. Nej, ingen spya eller bajs.... Vad fan var då fel!? Hällde upp en stor skurhink och tömte en flaska med Ajax (med färsch citrusdoft) på golvet och skurade ordentligt. Det luktade gott. I 2 timmar. Sen var lukten tillbaka.

I morse när jag gick ut och gick, lämnade jag öppet för att vädra ut. Och när jag kom tillbaka, luktade det likförbannat! Då kunde jag dock lokalisera lukten till köket, och som en blixt på en klar himmel kände jag tydliga starka stankvågor från mikron. Och vad tror ni jag inte hittar om en tallrik med hundmat som jag skulle värma på lite? Rudie äter ju färskfoder och det var fryst, så det skulle få tina. Dock hann jag skjutsa hem Rudie innan middag, så maten blev kvar i mikron.... Nu är både mat och tallrik bortsläng och lägenheten har stått på full utvädring hela dagen.

Nackdelen med att vädra ordentligt är att det blir rysligt kallt. Mina fötter är isbitar nu. Men lukten är borta! Winning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0