Proteinglass.

Markus är en riktig träningsnörd på alla sätt. Det har både sina för- och nackdelar. Han har en otroligt vacker kropp, vilket självklart är pluspoäng, men allt tjat om protein och liknande kan vara tröttsamt. Det största minuset enligt han själv, måste dock vara det faktum att han är en gottegris. Han älskar godis och wienerbröd. Och andra onyttigheter med.

Detta problem har Markus sökt lösning på. På diverse träningsbloggar har han hittat recept på "nyttigt" och proteinrikt slisk, som muffins och glass. En mycket lycklig Markus, önskade sig därmed en glassmaskin i födelsedagspresent och det fick han av sin mamma. (Jag kan ju poängtera att jag också är mycket lycklig över det, då glassmaskin stått högt upp på min inköpslista. Glass är bland det bästa jag vet!)

Ikväll testade Markus masiknen och ett recept på proteinglass. Det var kesella, ägg, proteinpulver med någon smak och lite sötningsmedel i. Det smakade konstgjort sötningsmedel hela skiten, tyckte jag. Markus hade lite svårt att erkänna det men jag tvivlar på att han tyckte det var gott... Proteinrik glass i all ära, men vad fan, grejen med alternativa godsaker är att de ska vara goda!? Så till nästa helg ska vi testa mitt förslag på lite nyttigare glass. Klart, inte lika proteinrik, men allting behöver inte innehålla över 100 gram protein. Att bara slipa ner lite på socker och fett är väl nog stort!? Så nästa vecka styr jag maskinen!

Fortsättning följer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0