Kiss och bajs.

Hundar kissar och bajsar, såklart. Och man vill ju helst att de gör det ute också, att de är rumsrena, med andra ord. Rudie är till 98% rumsren, han har någon enstaka gång kissat inomhus. Han säger inte riktigt till när han vill ut och göra sina behov, utan man får gå ut med honom med jämna mellanrum. Det är en otroligt snabb hund på den fronten! Man behöver bara gå utan för porten, 5 meter till, sen har han både gjort 1:an och 2:an. Sen är det avklarat och man behöver inte fundera något mer på det, på ett tag i alla fall.

Men nu ikväll har jag varit mycket fundersam. Rudie hade nämligen inte kissat! Senast var vid 13:30 tiden, och jag var ut både en och två och tre gånger med honom så han skulle göra det. Men icke. Och han har inte visat sig vara kissnödig heller, nej nej! Han har legat på soffan och snarkat och myst med mig och Markus, som sett senaste Sherlock Holmes filmen. Jag fick väcka honom nu, och bära honom ner för trappen, när vi skulle ut och kissa.

Det tog några minuter, sen kissade han. Till slut. Nu slipper jag gå upp varannan minut i natt för att kontrollera om det finns någon misstänkt blöt fläck på golvet. Tack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0